Sök
  • Johan Laj

Välkommen på min resa!

I skrivande stund har jag äntligen börjat att ta tag i att skriva om erfarenheter, motgångar och tankar jag har att dela med mig av med er. Det känns så skönt att inse att det faktiskt finns ett syfte bakom händelser man tror går "emot en" eftersom det sker direkt eller indirekt "för en", men som man sällan inser för stunden.


Om du någon gång har slagit i din stårtå så har din hjärna troligen ganska snabbt uppfattat detta som ett hot, en helt naturlig reaktion. Efter en stund tolkar hjärnan istället det som att du bör vara mer uppmärksam på hur du går för att undvika eventuella hinder. Vad jag försöker komma till är att oavsett hur obehagligt det känns för stunden så är det en början på antingen en ny insikt, förändring, motivation, reflektion eller medvetenhet.


Detta sker varje dag, överallt, vi dödar djur för att ge liv åt oss människor, någon nära dör för att ge plats åt en nyfödd, vi blir ledsna för att verkligen veta hur det känns att vara glad osv. Är det inte fantastiskt att just du har kommit förbi min blogg...? Finns det någon mening med det? Kommer detta att leda dig till nya miljöer, människor och kanske till och med ett nytt hopp i livet?


Det är i alla fall mitt mål med mitt liv, att just kunna bidra till något större än mig själv, dvs min spirituella resa som förhoppningsvis kommer bidra till att jag lämnar er och vår vackra planet ännu starkare och friskare än när jag kom till världen.
25 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla