6 levnadsprinciper & 4 doktorerna

Det finns 6 livsviktiga grundprinciper som kroppen kräver för att den ska må bra. Vi behöver tänka, äta, röra på oss, sova, dricka och andas rätt. 

CHEK_foundation_principles.jpg

Paul MessiKommer, en “Chekvän” till mig, förklarade för mig en gång vad vi som alternativa hälsoutövare sysslar med på ett lättförståeligt sätt. Han pekade på sin stora växt han hade i sin träningslokal och förklarade för mig att om växten inte mår bra och bladen börjar vissna så börjar vi inte att tejpa tillbaka bladen igen som ramlat ner, utan vi ger växten sol, vatten och energi.

 

På samma sätt bör vi ta hand om vår kropp, istället för att plåstra om symptomen så bör vi i första hand ge det som kroppen kräver för att fungera d.v.s. mental balans, syre, vätska, näring, sömn, och rörelse 

Jag fokuserar alltså på att bygga din hälsa inifrån och behandlar inga symptom i sig. Däremot kan min hjälp med att hitta grundorsaken minska, och i vissa fall ta bort symptomen.

 

Jag utesluter inte den traditionella medicinska modellen, utan mitt syfte är att öka ditt medvetande, förbättra din relation med dig själv och öka din kunskap om din inre hälsa för ett långvarigt välbefinnande.

 

"Quick fixe" är alltså inte lösningen om du är mån om att hitta balans i din vardag mellan sömn, kost, vätska, rörelse, andning och mental balans. 

Hälsa är enkelt - Sjukdomar är komplicerat

gratis konsultation

Här får du möjligheten att ställa frågor och vi reder tillsammans ut hur jag på bästa möjliga sätt kan hjälpa dig. Sedan tar vi det därifrån efter dina önskemål och visioner.

dc327fff-81f1-4a5c-9868-6784310b8337.JPG

Pris

Per tillfälle: 650 kr (60 minuter)

Baspaket 3 träffar (3 x 60 min): 1925 kr