Korrektiv Funktionell träning

Jag hjälper dig att optimera din kropps rörelsemönster, funktion och prestation. Träningen är skadeförebyggande, individanpassad och genomtänkt.

Jag är alltså varken Kiropraktor, Osteopath eller Naprapat, men samarbetar självklart med dem.  

När det kommer till träningsbiten så börjar jag alltid med att undersöka din hållning, rörlighet, styrka, svagheter och koordination. Genom en sådan s.k. "scanning" så får jag all nödvändig information för att veta hur jag ska lägga upp ditt program. Jag börjar alltså inte att lyfta några vikter med dig förrän din kropp är redo, och detta för att minimera risken av skador.

Därefter behöver du kvalificera dig efter modellen flexibilitet, stabilitet och styrka för att utöva explosiva övningar med framgång. Jag lägger mycket fokus på korrektiva övningar dvs där större vikt läggs på kroppens funktion innan det estetiska behandlas. Jag börjar där du befinner dig i nuläget och anpassar därefter kraven som ställs på dig i din vardag, din fysiska aktivitet eller ditt yrke.

"Lär dig springa effektivare, snabbare och smärtfritt"

Skadeträsk är väldigt vanligt idag. Genom mina egna skadeperioder har jag samlat på mig beprövade metoder och erfarenheter. Detta, i kombination med mina utbildningar, har gett mig bättre förståelse för grundorsaken till skadorna, och därigenom en möjlighet att bearbeta orsakerna på rätt sätt.

Pris

Per tillfälle: 650kr, 60 minuter (ordinarie pris 750kr)

Baspaket 3 gånger/träffar just nu: 1925kr (ordinarie pris 2250kr) 

Gratis konsultation

Här får du möjligheten att ställa frågor och vi reder tillsammans ut hur jag på bästa möjliga sätt kan hjälpa dig. Sedan tar vi det därifrån efter dina önskemål och visioner.

KOntakt

Köpenhamnsvägen 43

217 71, Malmö

I samarbete med https://www.kiropraktikrehab.se

​​

Tel: 0703287713

info@johanlaj.com

  • Facebook Social Icon